категорії: музика блоґ-запис

«Опіум» презентували новорічний веб-сингл

теґи: Львів, музика, opiUm, реліз, рок, сингл

 

 

«Опіум» презентували новорічний веб-сингл

 

Люди купують ялинки та подарунки, на вітринах миготять гірлянди, надворі щипає морозець та витає аромат мандаринів з прилавків, а значить – свято вже близько, отже – час мріяти, дарувати та бажати, час згадати та бути поряд.

 

«Знову рік промайнув-прокрутився…» – так про наближення Нового, 2010 року, та закінчення теперішнього, співають хлопці з гурту «Опіум». Напередодні свята музиканти випустили сингл, який доступний для прослуховування лише в інтернет-мережі. Слухачі вже мали нагоду ознайомитись з «Новорічною» протягом цього року, проте «Опіум» вирішили зробити своїм шанувальникам маленький подарунок –  дещо її «переоформити» та запрезентувати в новому звучанні як веб-сингл.

«Новорічна» не зовсім схожа на ті пісні, які  ми зазвичай чуємо напередодні свят. Без пафосних побажань описані власні враження та відчуття вже у післясвятковий час – на усю стіну автограф від Санти, снігурки у бікіні, третій розмір «ялинок», розгорнуті подарунки та приємне похмілля – хто з нас не заслуговує такого свята душі? Пронизана оптимізмом, легкістю та ноткою іронії, «Новорічна» має шанс стати кращою з «новорічних». Тож завантажуйте новий сингл Опіум’ів «Новорічна» на офіційному сайті www.opium.lviv.ua, вмикайте близьким і нехай ці свята для вас будуть радісними і світлими, хай панує навколо вас ореол розуміння і любові, хай обов'язково збудуться ваші хороші і корисні мрії і хай береже вас Бог.
Дякуємо за те, що Ви є і за те, що Ви з нами.

 

Щиро Ваш, «Опіум»